Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Algemene informatie

Speentjes bestellen

Wee Thumbie voor prematuren tot maximaal 1250 gram

De Wee Thumbie is de eerste fopspeen speciaal voor premature baby´s! Hij heeft de vorm en grootte als de duim van de premature baby. Hij maakt zuigen, dat zeer belangrijk is en normaal al in de baarmoeder wordt geleerd, eenvoudiger. De Wee Thumbie werd ontworpen met de bijzondere behoeften van de premature baby in gedachten: de speen met zijn unieke vorm zorgt ervoor dat de fopspeen in baby´s mond blijft; de ultrakleine periorale beugel houdt hem in het midden en laat plaats voor orale en nasale buisjes. Vervaardigd uit medische siliconen. Uitsluitend voor gebruik in het ziekenhuis, voor kindjes tot ze maximaal 1250 gram wegen. Daarna is de zuigkracht te groot.Omdat zelfs de kleinste in de winkel verkrijgbare speen dan nog te groot is, is er een opvolger: de Wee Soothie.

Wee Soothie prematurenspeen tot 2500 gram

Ook deze fopspeen werd ontworpen met de bijzondere behoeften van de premature baby in gedachten: de speen met zijn unieke vorm zorgt ervoor dat de fopspeen in baby´s mond blijft; de ultrakleine periorale beugel houdt hem in het midden en laat plaats voor orale en nasale buisjes. Vervaardigd uit latex-vrije siliconen. De Wee Soothieis voor kinderen tot ongeveer 2500 gram, en kan dus ook de eerste tijd thuis worden gebruikt. Daarna is het kind aan de kleinste algemeen verkrijgbare speen toe.

Nicu Soothie Natural 34-38wkn

 

Nieuw!
U kunt uw speentjes bestellen op onderstaande sites. Hier heeft u ook de mogelijkheid om zelf de kleur te bepalen en om setjes spenen te bestellen.

http://www.neomaatje.nl

http://www.prematuursite.nl

 

 

Sluit de enquête